Apel de contribuții pentru conferința dedicată lui William Blake

30.11.2023 22:46

Prelungim perioada în care vă puteți înscrie la conferințele dedicate poetului și pictorului englez William Blake până pe 8 decembrie ora 23.00!

Asociația Culturală Nirmal Art organizează, în parteneriat Biblioteca Metropolitană București, o conferință dedicate lui William Blake, cu scopul de a oferi o privire asupra simbolisticii și modalităților de interpretare a operei sale literare și vizuale. Invităm studenții/masteranzii/doctoranzii facultăților de Litere, Limbi străine, Filozofie precum și pe cei ai Facultăților de Arte să contribuie cu lucrări legate de o varietate de subiecte, inclusiv literatură, , diversitate culturală, arte, aspecte religioase, etc. Lucrările pot fi prezentate în limbile română sau engleză.

Vă rugăm să trimiteți un rezumat scurt (aproximativ 200 de cuvinte), împreună cu numele și afilierea dvs., la următoarele adrese de e-mail: asociatia.nirmal.art@gmail.com, până la data de 8 decembrie 2023.

Această conferință face parte dintr-o serie de evenimente intitulate William Blake, un profet al timpurilor moderne, din care face parte expoziția foto-documentară Pictura lui William Blake în lumina Sahaja Yoga realizată de Luis Garrido (Marea Britanie), cel care a descoperit locul real al mormântului scriitorului, pictorului și profetului englez. Evenimentele includ conferințe, seri de lectură, recitaluri, seri de meditație Sahaja Yoga.

Data conferinței este 11 decembrie 2023, 12:00 - 14:00

Loc: Sala Auditorium , Biblioteca Metropolitană București, Sediul Str. Tache Ionescu Nr. 4, Sector 1. Pentru Participanții din afara Bucureștiului luăm în considerare și participarea în regim online/hibrid.

#conferinta #cercetare #williamblake

 

Contact